jandarm
UPDATE: Individul a fost reținut de procurori, urmând ca sâmbătă să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Un scandal de proporții a avut loc joi seară în localitatea Smeeni. Un polițist din comună a fost pe punctul de a fi rănit cu coasa de un individ băut, pus pe scandal.
Bărbatul care avea permisul suspendat a fost văzut în trafic de o echipă mixtă formată din polițist și jandarm. Oamenii legii au încercat să-l oprească însă acesta dus a fost. A început o urmărire ca-n filme, însă individul nu a oprit decât în curtea casei sale.
Odată ajuns pe terenul său, bărbatul în vârstă de 53 de ani a început să-i amenințe pe polițist și jandarm, care se aflau la poarta casei sale. Oamenii legii i-au cerut să se predea, însă nu a fost chip să se înțeleagă cu el. Cu o coasă și un cuțit în mâini, localnicul a ieșit din curte și ar fi încercat să-l lovească pe polițist, după ce în prealabil l-a amenințat și ar fi făcut un scandal monstru.
Văzând că devine din ce în ce mai violent și este pe punctul de a-l lovi cu coasa pe polițist, jandarmul a tras trei focuri de armă în plan vertical, reușind să-l potolească pe agresor, care apoi a fugit.
Polițiștii și jandarmii l-au căutat toată noaptea, el fiind prins abia vineri dimineață, la intrare în Buzău, într-o mașină de ocazie.
Bărbatul a fost dus la audieri, urmând a fi cercetat pentru ultraj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here