Scandal monstru, în această seară, la Spitalul Județean Buzău. Membrii unui clan de romi au agresat personalul medical din Unitatea de Primiri Urgențe. După ce în clanul „Pistol” a avut loc înmormântarea liderului Terente, spun romii, stând la masă după funeralii, unui bărbat de 35 de ani, frate cu decedatul, i s-ar fi făcut rău din senin. Pentru că așa se obișnuiește, romii au pornit cu zecile către Spitalul Județean de Urgență Buzău, acolo unde l-au însoțit pe pacient până în secție.
Aici,  aproape 40 de persoane s-au bulucit pentru a se asigura că pacientul primește cele mai bune îngrijiri. În agitația produsă, medicul de gardă, dr. Angela Mazdrag, a fost agresat, de același tratament având parte și o infirmieră de pe secție.
Agenții de pază ai spitalului au chemat imediat întăriri. Mascații de la Poliție și jandarmii au fost singurii care au reușit să restabilească ordinea. Mai multe persoane recalcitrante au fost duse la audieri.
La rândul lor, romii s-au apărat și au negat că i-au îmbrâncit pe cei care i-au salvat viața rudei și că au fost ei înșiși agresați de mascații veniți să restabilească ordinea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here