Peste 2.900 de cereri au fost introduse în baza de date după prima etapă de înscrieri la şcoală, la nivelul judeţului Buzău. Toate solicitările au fost validate iar vineri părinţii vor afla rezultatele repartizărilor din prima etapă. Câteva şcoli au cerut suplimentarea locurilor.

În prima etapă de înscrieri, 2.908 de cereri au fost introduse şi validate în sistem, în condiţiile în care la nivelul judeţului au fost disponibile aproape 3.400 de locuri. Vineri, şcolile vor afişa lista candidaţilor înmatriculaţi, numărul de locuri rămase libere şi lista copiilor neînscrişi în prima etapă. A doua etapă va începe săptămâna viitoare.

Cea mai căutată unitate de învăţământ a fost Şcoala nr. 11 din Buzău, care este instituţia de gimnaziu cu cel mai mare efectiv de elevi din judeţ.În urma numeroaselor cereri din partea părinţilor, conducerea şcolii a obţinut aprobarea pentru suplimentarea cu o clasă de step by step.

Pentru a doua etapă vor fi suplimentate şi locurile disponibile la cele 5 clase tradiţionale ale şcolii, urmând ca fiecare învăţător să aibă câte 28 de elevi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here