fete
Școala buzoiană, implicată în tot mai multe scandaluri în ultima vreme. Subiectul care face înconjurul țării acum este cel al profesorului de matematică Claudiu Corcodel de la Liceul Nehoiu, care este acuzat că și-ar teroriza elevii și i-ar umili, punându-i pe unii dintre ei să ia notițe stînd întinși pe podea. După ce un părinte a reclamat această faptă, conducerea liceului a demarat o anchetă și înainte de a fi finalizată conducerea școlii a decis ca profesorul Corcodel să fie suspendat. Practic, nu mai are voie să intre la ore până lucrurile nu se vor lămuri iar dacă ancheta nu-i va fi favorabilă măsurile împotriva sa pot fi și mai dure.
Pe de altă parte, profesorul Claudiu Corcodel, fiul fostului primar din Nehoiu, Alexandru Corcodel, se declară nevinovat și spune că va merge până în pânzele albe pentru a-și demonstra nevinovăția. Cadrul didactic nu exclude nici varianta de a intra în greva foamei în cazul în care nu va fi luată în calcul și varianta sa.
Scandalul de la Liceul din Nehoiu a izbucnit după ce mai mulți părinți au semnat o plângere comună împotriva profesorului de matematică, pe care îl acuză că terorizează și umilește elevii. El i-ar fi pus să ia notițe la oră stând pe burtă, pe podea. Sesizarea a ajuns la Parchetul de pe lângă Judecătoria Pătârlagele, la Direcția Copilului și la Ministerul Educației.

Pe de altă parte, profesorul spune că totul nu ar fi decât o cacealma politică. El este apărat de unii dintre elevii săi care au creat pe facebook o pagină de susținere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here