Școala din Poșta Câlnău, decizie de ultimă oră! Ședință de urgență! Primarul a avut dreptate!

0

Școala din Poșta Câlnău urmează să se deschidă săptămâna viitoare, iar primarul a avut dreptate, atunci când a declarat că a făcut toate demersurile pentru ca recepția finală a clădirii să fie făcută la timp.

„Am mers personal la Poșta Câlnău pentru a identifica soluțiile pentru redeschiderea unității școlare I-VIII „Constantin Ivănescu”, întrucât la începutul acestei săptămâni, elevii din Poșta Câlnău nu au putut reveni în bănci din cauza unor lucrări de construcție nerecepționate.FB IMG 1613053022797În calitate de subprefect al județului Buzău, astăzi, împreună cu reprezentantul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, dl. Paul Racoviță – inspector șef ISC și cu inspectorul șef județean al ISC Buzău, am mers la școală din Posta Câlnău și am reușit să deblocăm situația astfel încât, de săptămâna viitoare, elevii să meargă la școală în condiții de siguranță.

Inspectoratul de Stat în Construcții a emis adeverința prin care se adeverește plata făcută de constructor către ISC. Astfel, documentul care stă la baza recepției a fost emis de îndată, urmând a fi primite avizele ISU și DSP.” , a declarat Adina Moiseanu, prefect interimar.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here