pnl_buzau_adevarul_ro_60021800
Liberalii pun la cale un protest în stradă, la care îi invită pe toți cetățenii nemulțumiți de șefii din administrația municipală. Protestul este programat vineri după amiază. Iată cum încearcă liberalii să-i mobilizeze pe buzoieni, printr-o scrisoare manifest pe care au distribuit-o joi în toate colțurile orașului astfel încât toți cetățenii municipiului să fie informați corespunzător:

„În România ultimilor 25 de ani s-a vorbit despre democrație, despre dezvoltare și progres, dar în orașul Buzău, a existat și încă mai există monopolul exercitat de PSD și membrii săi „marcanți”. Grupați în jurul edilului Constantin Boșcodeală, PSD-iștii au acționat, timp de 25 de ani, împotriva alegătorilor care i-au votat.
Infatuarea, indolența, lipsa de scrupule și acțiunile la limita legii manifestate de edilul Buzăului, au determinat în toți acești ani transformarea frumosului oraș provincial de altă data în orașul nimicului și al sărăciei
Sunt cetățeni de bună-credință care își plătesc taxele și impozitele către bugetul local și „acoliți” care au învățat să trăiască pe spatele buzoienilor
Prin grija unor angajați din Palatul Comunal, PSD-iștii și clientele lor politică au fost și sunt scutiți de taxe și impozite de mulți ani la rând, prosperând minciună și înșelăciune.
De ce nu sunt bani pentru repararea străzilor, pentru subvențiile la căldură, pentru parcări modern, pentru spațiile verzi? De ce nu trăim într-un oraș pentru care dumneavoastră plătiți corect? Întrucât nivelul corupției din Primăria Buzău a atins cote nepermise!
Tu, buzoianule, de fiecare data, conștiincios, plătești taxele și impozitele la timp, pentru că ești cetățean onorabil al acestui oraș și pentru că îți dorești ca prin contribuția ta să trăiești într-un oraș curat la standard europene. Ce fac PSD-știi? Îți ignore buna credință, pentru că ei nu achită nici o contribuție în acest oraș și niciunde!
TU, BUZOIANULE, PLĂTEȘTI TAXE ȘI IMPOZITE CLIENTELA PRIMARULUI PSD, NU !
TU, BUZOIANULE EȘTI SINGURUL ÎNDREPTĂȚIT SĂ SCHIMBI ACEASTĂ SITUAȚIE NEFASTĂ PENTRU MUNICIPIUL NOSTRU!
VINO ALĂTURI DE NOI, VINERI 27 noiembrie, ORA 15.30, în Piața Daciei!”, se arată în scrisoarea manifest a liberalilor buzoieni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here