Liberalii buzoieni arata cu degetul spre parlamentarii PDL pentru felul in care au votat proiectul de lege privind disponibilizarile din Ministerul de Interne. Ieri intr-o conferinta de presa, deputatul PNL George Scutaru a facut public modul in care deputatii PDL Valeriu Alecu si Cezar Preda au votat acest proiect de lege.

“Desi acum o luna si jumatate s-au intalnit cu sindicatul politistilor si le-au promis ca vor sprijini demersurile sindicalistilor, de data aceasta au votat pentru desfiintarea posturilor din Politie, Jandarmerie si Pompieri (…). Deci iata cat de consecventi parlamentarii PDL care una spun oamenilor cand sunt la Buzau si alta voteaza in Parlament”, a declarat George Scutaru.

Inainte de vot, mai multi deputati din opozitie au criticat acest proiect de lege, indemnand-i pe parlamentarii de la putere sa nu voteze in favoarea acestui proiect.
„Sa votati impotriva, nu ne permitem sa concediem pompieri si politisti”, a spus George Scutaru, in timp ce colegul sau de partid Mihaită Calimente a anunţat ca PNL va ataca proiectul la Curtea Constitutionala in cazul in care acesta va fi adoptat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here