agricover
Agricover, unul dintre cei mai importanți jucători din agricultura autohtonă, își modifică structura companiei, înființând Agricover Holding, nume sub care vor funcționa toate firmele din grup.

Dacă până acum grupul de firme Agricover nu funcționa sub o companie-mamă, din acest an, acestea își vor desfășura activitatea sub o nouă umbrelă- Agricover Holding, au explicat reprezentanții grupului. Compania a depus un proiect de divizare la Judecătoria din Buzău, urmând ca în câteva luni să aibă loc modificările propuse.
“Constituirea Agricover Holding SA este urmarea firească a dezvoltării Grupului Agricover în cei peste 15 ani de activitate. Gruparea pe zone de business și separarea pe fluxuri și procese operaționale asemănătoare, are menirea să asigure posibilitatea elaborării și implementării unor strategii specifice fiecărei zone de business, o mai bună monitorizare a performanțelor fiecărei zone de business și, nu în ultimul rând, un nivel de proactivitate în ceea ce privește adaptarea grupului la evoluția mediului de afaceri în general”, a declarat pentru Capital, Ștefan Bucătaru,director general Agri-Business.

Detinatorul companiei buzoiene Agricover este Jabbar Kanani. Principalele activitati ale grupului sunt comertul cu cereale si oleaginoase, respectiv distributia si vanzarea de seminte certificate, ingrasaminte, pesticide, motorina.

Jabbar Kanani a venit de 27 de ani in Romania si a cladit pas cu pas Agricover, companie care a ajuns la o cifra de afaceri de milioane de euro. Agricover este veriga dintre agricultura si fabrici, avand mai mult de 3.000 de clienti fermieri, fiecare dintre ei cu zeci de hectare de teren. Grupul are sute de clienti in industria procesatoare – de la morarit si panificatie pana la furaje si industria carnii.

Compania a luat fiinta in anul 2000, in urma fuziunii dintre SC Comcereal Buzau SA si SC Ulvex SA Buzau. Agricover a continuat sa isi diversifice produsele si serviciile in domeniul agricol, consolidandu-si de-a lungul timpului relatiile de parteneriat. Plecand de la procesarea semintelor oleaginoase, pentru ulei, depozitarea si comertul cu cereale si oleaginoase, Agricover si-a extins afacerile in domeniul agribusiness-ului, facand legatura intre marii procesatori si fermieri, si oferind siguranta ambelor parti.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here