Primăria Municipiului Buzău, prin Centrul Cultural Alexandru Marghiloman, în parteneriat cu Asociația CulturALL, anunță lansarea seriei de evenimente cultural-educative Seri de Vară la Buzău, în cadrul proiectului Școala din Parc, proiect ce se va desfășura în parcul Tineretului.

În perioada 4 iulie -30 septembrie 2020, copiii, adolescenții și adulții din Buzău, vor putea viziona în fiecare zi, gratuit, filme și documentare de colecție, nominalizate sau premiate național și internațional, în cadrul cinematografului în aer liber, organizat în Parcul Tineretului, la Amfiteatru.

Primăria Municipiului Buzău vă invită sâmbătă, 4 iulie, la evenimentul de lansare. La ora 17:00 cei mici se pot bucura de spectacol de teatru de păpuși cu Teatrul Copilăriei, piesa Aventurile lui Peter Pan ( în zona de parc de vis-a-vis de parcul de skate, aleea Roller); ora 18:00 spectacol muzical cu trei trupe: Pepper, Bianca Mihai Band și Next Play, urmat de difuzarea filmului Maria, Regina României, la ora 20:30, la Amfiteatru.
Duminică, 5 iulie 20:00 – România Neîmblânzită (documentar, România – UK, 2018, narat de Victor Rebengiuc), iar la 22:00 – America, venim (comedie, România, 2014).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here