Începând  de săptămâna viitoare, testarea pentru cunoașterea regulilor de circulație în vederea redobândirii permisului de conducere se va susţine într-o nouă locaţie.

Vă informăm că susținerea testului privind cunoașterea regulilor de circulație organizat de Serviciul Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Buzău va avea loc, începând cu săptămâna viitoare, la locaţia din str.Hangarului, nr.8, în incinta centrului universitar, în spatele Pieţei volante mixte „Drăgaica”, în incinta centrului universitar.

Precizăm că, având în vedere că în ziua de marţi, 01 iunie – sărbătoare legală, nu este program de lucru cu publicul, prima sesiune de testare în noua locaţie va avea loc miercuri, în data de 02 iunie, începând cu ora 09.00.

În săptămânile ce urmează, testarea se va susţine în fiecare zi de marţi, în locaţia mai sus menţionată, în intervalul orar 09.00-12.00.

Vă aducem la cunoştinţă că aveţi obligaţia ca, în momentul prezentării pentru susţinerea testării, să respectaţi normele impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV2!, anunță Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here