Liderul organizației municipale a USR Buzău, Denisa Alina Çoban, a decis să părăsească formațiunea și să se înscrie în PNL. Decizia oficială a fost comunicată în această seară. 

PNL Buzău mai câștigă un om de valoare în echipă! Președintele Organizației Municipale a USR Buzău, Denisa Alina Çoban a devenit, în această seară, membru PNL Buzău.

Denisa Çoban este un om valoros, muncitor, un plus pentru echipa PNL Buzău, care ne va ajuta să construim frumos viitorul Buzăului. Un om care demonstrează că #SePoate, este un om care se integrează perfect în echipa PNL Buzău.

Gabriel Avrămescu, președinte PNL Buzău:Așa cum am spus încă de la preluarea mandatului de președinte, noul PNL Buzău își va deschide porțile pentru toți cei care gândesc la fel și își doresc să ni se alăture în proiectul Dezvoltăm Buzăul. Îi urez bun venit și îi mulțumesc Denisei Çoban că a ales să se alăture echipei PNL Buzău.

Vlad Pufu, președintele Organizației Municipale PNL Buzău:Mă bucur să primesc în organizația municipală profesioniști în activitatea de partid, buni organizatori și oameni care au demonstrat întâi pe forțele proprii, oameni care cred în valorile de dreapta.WhatsApp Image 2022 01 13 at 18.43.55 1Filiala PNL Buzău are porțile deschise oricând pentru oricine își dorește să se alăture echipei active, tinere, dornice să construiască pentru Buzău.” se arată într-un comunicat de presă transmis de Biroul de Presă al PNL Buzău. 202938515 10161041380973327 5940284347947010180 n

La alegerile parlamentare din 2020, Denisa Çoban a candidat din partea USR-PLUS, pe locul 2, la Camera Deputaților. Pe primul loc a fost Emanuel Ungureanu, cel care a și câștigat un mandat de parlamentar de Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here