Pensionare la vârful grupului strategic în gestionarea crizei coronavirusului în județul Buzău. Șefa secției de boli infecțioase din cadrul Spitalului Județean Buzău a venit marți pentru ultima zi la serviciu. Medicul cu cea mai mare experiență în domeniu și un rol cheie în plină pandemie a ieșit la pensie anticipat. De miercuri, locul său va fi luat de un medic tânăr, care are doi ani de când lucrează în echipa medicală de la Buzău.

O cerere de pensionare surprinde lumea medicală din Buzău, mai ales în această perioadă de criză generată de noul virus. Șeful secției de boli infecțioase din cadrul spitalului județean Buzău a ieșit la pensie. Cu un rol cheie în gestionarea crizei COVID19 la Buzău, medicul Elena Damian a fost marți pentru ultima zi la serviciu.

„Într-adevăr de miercuri doamna dr. Damian, fosta şefă a secţiei infecţioase, a încetat contractul de muncă cu Spitalul Judeţean după zeci de ani de colaborare, dar, cu certitudine, dânsa nu a încetat contractul din cauza coronavirusului. Solicitarea e făcută cu o lună jumătate înainte pentru pensionare anticipată”, a spus Claudiu Damian, manager la Spitalul Judetean Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here