Prin decret semnat de președintele Klaus Iohannis, cu ocazia Ziliei Naționale a României, șeful Inspectoratului General al Poliției Române, chestorul principal de poliție Bogdan Despescu a fost înaintat în gradul de chestor șef de poliție.

Decretul semnat de șeful statului, și contrasemnat de premierul Mihai Tudose, prin care șeful Poliției Române, chestor principal de poliție Bogdan Despescu a devenit chestor șef de poliție, cu trei stele, a apărut, astăzi, în Monitorul Oficial. Coincidența face ca, exact în urmă cu un an, în data de 29 noiembrie 2016, chestorul Bogdan Despescu era înaintat din gradul de chestor de poliție în chestor principal de poliție, cu două stele.

Bogdan Despescu a absolvit Academia de Poliție „Alexandru Ioan Cuza“ în anul 1995, ulterior ocupând diferite funcții în cadrul Inspectoratelor de Poliție ale Județelor Buzău și Prahova până în luna aprilie 2014 când a preluat conducerea IPJ Constanța. În data de 10 decembrie 2015, Bogdan Despescu a fost numit șeful Poliției Române. Este Doctor în domeniul Ordine Publică și Siguranță Națională.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here