Meseria de polițist pare să devină din ce în ce mai greu de exercitat. O dovedește și un incident petrecut duminică în comuna Cernătești. Un adolescent în vârstă de 17 ani îl acuză pe șeful de post din comună că l-a agresat fizic și verbal în timpul unei audieri, chiar în sediul poliției. Tânărul spune că a fost implicat într-un scandal cu un alt adolescent, iar mama acestuia l-a reclamat la poliție. Chemat la audieri, adolescentul de 17 ani spune că a fost înjurat și lovit de șeful de post din Cernătești, iar în acest sens băiatul a trimis la redacții o înregistrare audio în care se aud cuvinte obscene și înjurături și a făcut și o sesizare oamenilor legii.

Însă în urma mai multor investigații, au ieșit la iveală amănunte care îl contrazic pe tânăr. În primul rând, imediat după ce a ieșit de la audieri, băiatul a sunat la 112 și a cerut o ambulanță. Odată ajuns la spital, medicii au constatat că acesta nu prezintă nicio urmă de agresiune și a fost externat. Totodată a fost sancționat și pentru că a apelat numărul unic de urgență fără motiv întemeiat. În același timp, surse din rândul angajaților Serviciului Județean de Ambulanță spun că adolescentul din Cernătești obișnuiește să cheme în mod repetat ambulanța și să îl transporte la spital, însă acesta nu are cu adevărat nevoie de îngrijiri medicale.

Un alt aspect sesizat, în scandalul de duminică, adolescentul a agresat fizic și verbal un alt tânăr cu probleme de sănătate psihică și l-a lovit fără să țină cont de starea băiatului.

Adolescentul problemă este elev la Liceul cu Program Sportiv din municipiu și chiar el recunoaște că nu este ușă de biserică. El este implicat în mod repetat în scandaluri în comuna Cernătești și chiar este foarte cunoscut de către oamenii legii, care au încercat de mai multe ori să îl aducă pe calea cea dreaptă, dar se pare că fără rezultat. Totodată și familia din care provine este una cu probleme.

În urma sesizării făcute de elevul LPS, poliția a deschis o anchetă pentru a verifica dacă într-adevăr acuzațiile aduse șefului de post din Cernătești sunt veridice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here