TV BuzauFirma Rom Media SRL al carei principal actionar este senatorul Ion Vasile trebuie sa plateasca, conform unei decizii judecatoresti, peste 90 de milioane de lei vechi catre jurnalistul Mihai Bunaziua angajat al postului TV Buzau pana in luna octombrie a anului 2010. Mihai Bunaziua a fost angajat al postului TV Buzau, detinut de firma Rom Media SRL, din luna octombrie a anului 2007 si pana in luna octombrie a anului 2010 cand a fost disponibilizat din cauza situatiei grele prin care trecea societatea.Instanta
Intrucat Bunaziua nu isi mai primise salariul de peste 6 luni acesta a inaintat o plangere catre Inspectoratul Teritorial de Munca Buzau in urma careia societatea Rom Media SRL i-a achitat o parte din salariile restante aferente lunilor aprilie, mai si iunie 2010.Pentru restul banilor pe care trebuia sa ii mai primeasca pana la inceputul lunii octombrie Mihai Bunaziua a fost nevoit sa se adreseze Tribunalului Buzau care s-a pronuntat in data de 25 februarie cu urmatoarea sentinta:
“Obligă pârâta(nr. Rom Media SRL) să plătească reclamantului(nr. Mihai Bunaziua) salariile restante pe lunile iulie, august septembrie şi 4 zile din luna octombrie 2010 precum si 3 salarii compensatorii conform art.35 din actul adiţional nr.3/13.03.2009 la Contractul Colectiv de Muncă la Nivel de ramură Mass-Media”Bunaziua
Decizia Trbunalului Buzau este executorie si definitiva insa sociatatea Rom Media SRL o poate ataca cu recurs in termen de zece zile de la comunicare.
Firma Rom Media SRL este detinatoarea la Buzau a nui post de televiziune-TV Buzau si a unui post de radio-Radio BUZZ. Actionarii firmei sunt Ion Vasile cu 90% si Marcel Ciolacu cu 10%.
CIprian STERIAN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here