Ion Vasile13Surse din rândul UNPR susţin că senatorul Ion Vasile a bătut palma, astăzi la Buzău, cu preşedintele Gabriel Oprea pentru a trece la UNPR. Discuţia a avut loc la o ceremonie militară care a avut loc la Buzău, la care a participat şi ministrul Apărării.

Contactat telefonic senatorul Ion Vasile a confirmat pentru Jurnalul de Buzău prezenţa sa la ceremonia la care a participat şi ministrul Gabriel Oprea, dar a negat trecerea la formaţiunea condusă de către acesta. „M-am întâlnit astăzi şi am vorbit cu Gabriel Oprea, la Buzău, a fost o ceremonie a armatei, la care am fost invitat oficial, dar nu am purtat discuţii despre trecerea mea la UNPR! Şi nu mi se pare interesant acest subiect!”

Reamintim că senatorul Ion Vasile a renunţat la funcţia de lider al Organizaţiei Judeţene a PC, în urmă cu o săptămână, pe motiv că Alianţa de Centru Dreapta dar şi Uniunea Social Liberală nu funcţionează în teritoriu. Nemulţumit de modul în care este tratat de colegii de alianţă, senatorul Ion Vasile a decis să renunţe la conducerea filialei buzoiene a PC, cedându-i locul lui Gheorghe Vlase, cel de la care prelease iniţial această funcţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here