IVSenatorul Ion Vasile a declarat astazi, in cadrul unei conferinte de presa, ca a luat decizia de a se inscrie in cursa pentru desemnarea drept candidat din partea USL la Consiliul Judetean Buzau. Presedintele Partidului Conservator a declarat ca a luat aceasta decizie fiind consitent de popularitate pe care o are. In timp ce presedintele PSD, Constantin Boscodeala nu a dorit sa comenteze spusele lui Ion Vasile ceilati doi competitori care si-au anuntat intentia de a candida pentru functia de presedinte al Consiliului Judetean Buzau nu au parut deloc surprinsi.

Bigiu2Senatorul Cristi Bigiu a declarat, dupa ce a fost contactat telefonic,  ca nu este surprins de decizia lui Ion Vasile, ca este  un lucru normal si s-a declarat multumit de faptul ca la Buzau USL are trei posibili candidati la functia de presedinte al Consiliului Judetean.

“Este un lucru normal. Este bine daca sunt trei candidati pe Buzau,. Candidatul va fi decis de sondaje si intotdeauna concurenta duce la progres”- a afirmat senatorul Cristi Bigiu

VM1La randul sau, actualul presedinte al Consiliului Judetean, Victor Mocanu i-a urat succes fostului sau sef de partid insa i-a transmis acestuia ca lucrurile trebuie sa se decida in primul rand in interiorul formatiunii din care provine.

“Eu cred ca e un lucru bun. Ii doresc suscces domnului senator, e o confruntare corecta insa ei trebuie sa faca in primul rand o confruntare in interior apoi sa iasa in exterior. Asteptam confruntarea din interiorul formatiunii dumnealor cu interes si apoi vom veni si noi, in partea a doua sa transam lucrurile cum doresc cetatenii.” a incheiat Victor Mocanu.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Cristi-BIGIU3.mp3|titles=Cristi BIGIU] [audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Victor-MOCANU1.mp3|titles=Victor MOCANU]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here