De luni, 16 martie, Shopping City Buzău îşi va scurta programul de funcţionare, ca soluţie ce poate preveni răspândirea noului virus Covid-19. Galeria comercială va fi deschisă în intervalul 12.00 – 20.00, cu excepţia hipermarket-ului Carrefour şi a farmaciilor, care vor funcţiona după programul normal.

„Căutăm, alături de chiriaşii noştri, cele mai bune soluţii pentru a gestiona această provocare. Shopping City Buzău pune pe primul loc siguranţa clienţilor şi angajaţilor săi, iar această măsură a fost luată cu scopul de a preveni răspândirea noului virus. În acest context, au fost anulate toate evenimentele de amploare ce urmau să fie găzduite în următoarea perioadă”, se arată în comunicatul de presă al Shopping City Buzău.

Clienţii sunt încurajaţi să acorde o atenţie sporită igienei personale şi să îşi dezinfecteze frecvent mâinile, folosind dispenserele amplasate în incinta mall-ului.

”Pentru a asigura un mediu cât mai sigur, a fost crescută frecvenţa operaţiunilor de dezinfectare şi igenizare a suprafeţelor si au fost instalate dispensere cu dezinfectant în mai multe zone ale centrului comercial. Mai mult, toate filtrele sistemului de climatizare trec printr-un proces de înlocuire, iar mall-ul este aerisit în mod natural periodic”, se mai precizează în comunicatul centrului comercial.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here