Un ilfofean a petrecut 24 de ore în arestul Poliției buzoiene, după ce a tâhărit-o pe fosta sa iubită, o tânără din Râmnicu Sărat. 

În ziua de 5 octombrie a.c., în urma activităţilor desfăşurate de poliţiştii de investigații criminale de la Poliția municipiului Râmnicu Sărat a fost reţinut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 40 de ani, din Ilfov, bănuit în cazul unei infracţiuni de tâlhărie.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bărbatul s-ar fi întâlnit pe o stradă din Râmnicu Sărat cu fosta concubină, o râmniceancă de 26 de ani şi, prin violență, ar fi deposedat-o de un telefon mobil, în valoare de 5000 de lei.

Ulterior evaluării riscului, poliţiştii au emis ordin de protecție provizoriu față de bărbat, valabil pentru o perioadă de 5 zile.

De asemenea, în urma probatoriului administrat de poliţişti, procurorul de caz a dispus continuarea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie, împotriva bărbatului fiind luată măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore.

În cursul acestei zile, bărbatul urmează a fi prezentat parchetului în vederea sesizării instanţei cu propunere de arestare preventivă., menționează Biroul de Presă al IPJ Buzău. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here