Direcția de Sănătate Publică Buzău

După diagnosticarea cu Covid-19 a medicului șef epidemiolog Carmen Scântei, de la Direcția de Sănătate Publică, apare și vestea pozitivării directorului DSP, Cristina Ungureanu.

„Instituția Prefectului – Județul Buzău vă aduce la cunoștină o situație specială înregistrată la vârful Direcției de Sănătate Publică Buzău. Atât directorul instituției, Cristina Ungureanu, cât și medicul șef epidemiolog, dr. Carmen Scântei, au fost testate pozitiv cu virusul SARS-CoV-2. Cele două au fost internate la Spitalul Județean de Urgență Buzău, iar starea lor de sănătate este bună. Atât dna. Cristina Ungureanu, cât și dna. dr. Carmen Scântei vor lucra în continuare cu toate resursele disponibile și pe perioada de internare în spital.
În această perioadă, activitatea DSP Buzău se va desfășura normal și va fi coordonată de directorul economic, Daniela Dumitru, iar managementul sanitar va fi asigurat de doi medici epidemiologi, dr. Valentin Barbulis și dr. Mirela Iorgu.
Prefectul județului asigură populația că situația privind gestionarea pandemiei de Coronavirus este sub control la nivelul județului Buzău.
Acest episod este încă o dovadă a seriozității cu care trebuie tratată această boală, fără a ignora recomandările date zilnic de specialiștii din sănătate. Totodată, vedem clar că pericolul infectării cu noul Coronavirus nu a trecut și că acesta îi afectează pe toți, indiferent de funcție sau de poziția socială.
Prefectul Leonard Dimian transmite tuturor celor care sunt în linia întâi a luptei pentru limitarea răspândirii Coronavirusului mulțumiri pentru că s-au implicat și se implică în continuare la maximum, deși sunt conștienți că se confruntă cu cel mai mare risc de infectare.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here