Anunț de ultima ora venit din partea Primăriei Buzau. Ecogen Therm a decis sa sisteze livrarea agentului termic către RAM Buzau. In aceste condiții, buzoienii racordați la sistemul centralizat rămân fara caldura și apa calda.

„Suntem cu toate plățile la zi. Am achitat chiar 11 milioane de lei în avans. În plus, potrivit contractului, ei nu puteau opri căldura decât în situații de forță majoră. E o situație de șantaj, ei încearcă să obțină o majorare a prețului și ne amenință cu oprirea căldurii. Am fost și la ANRE, suntem în dezbatere publică pentru majorarea tarifului la căldură, dar n-o putem face oricum.”, a declarat primarul Constantin Toma.

Practic, din această după amiază au rămas fără căldură atât cele 12 mii de apartamente racordate la RAM, dar și 40 de instituții, printre care se numără mai multe școli și grădinițe.

Serviciul de furnizare a apei calde va funcționa în continuare, la cote de avarie. Abonații din Micro XIV și o parte a celor din Micro III vor continua să aibă căldură, grație celor două termocentrale păstrate de RAM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here