Deputatul PSD Marian Ghiveciu l-a atacat dur pe prefectul Paul Beganu facandu-l “nesimtit” pentru ca, spune el, nu au fost convocati pentru discutii, pe tema proiectelor demarcate de fiecare localitate  la Ministerul Dezvoltarii, decat primarii PDL.

 „În legatura cu proiectele demarate de Ministerul Dezvoltarii, vreau sa spun ca fiecare localitate a facut proiecte, pentru apa, canalizare, drumuri, proiecte care au costat în jur de 50.000 euro fiecare. Si vreau sa transmit un mesaj catre prefect: este de o nesimtire crasa! Miercuri, au fost convocati la Bucuresti primarii din judet care au asemenea proiecte, prefectul nu a convocat decat primarii P.D.L.”, a spus deputatul Marian Ghiveciu.

La randul sau, prefectul Paul Beganu  a declarat ca sintagma „nesimtire crasa” este de fapt o autocaracterizare: „Eu nu vreau sa intru într-un joc al declaratiilor cu domnul deputat Ghiveciu. Dar, totusi cred ca sintagma <nesimtire crasa> este o autocaracterizare, nu cred ca este vorba despre mine. În plus, dansul este si dezinformat, lista cu primarii care trebuiau convocati a fost trimisa la Consiliul Judetean, care trebuia sa anunte primarii”, a declarat prefectul Paul Beganu.

Si deputatul Cezar Preda s-a exprimat, tot ieri, la conferinta de presa a P.D.L., în aceasta privinta: „Ministerul Dezvoltarii nu este al prefectilor, ci al tuturor administratiilor locale. Prefectul Beganu nu este omul sa faca asemenea gesturi. Cine a facut aceasta afirmatie? Deputatul Ghiveciu? Am crezut ca este vorba despre o persoana responsabila”, a replicat Cezar Preda.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here