Judecătorii Curții Militare de Apel București au amânat decizia privind soarta sergentului major Ginel Temelie, din Râmnicu Sărat, judecat pentru trei acuzatii de coruptie sexuală. Bărbatul ar fi păcălit câteva eleve minore, în fața cărora ar fi avut un comportament obscen. Omul spune însă că nimic din ce i se pune în cârcă nu este adevărat.

Sergentul-major Temelie Ginel, care a luptat în Afganistan, a fost judecat dupa ce mai multe eleve minore l-au acuzat că le-ar fi abordat spunându-le că este antrenor de handbal și intenționează să le ia în echipa lui. Totul s-a întâmplat la Râmnicu Sărat. Când ajungeau în locuri ferite, bărbatul le obliga, spun fetele, să se uite la el cum se satisface sexual.
Inițial, bărbatul a primit o condamnare de 10 luni de închisoare cu suspendare, însă procurorul militar a considerat că pedeapsa este mult prea blândă și a contestat-o.
Magistrații Curtii Militare de Apel Bucuresti sunt cei care vor lua decizia definitivă, care a fost amânată pentru începutul lunii februarie, după ce apărătorii veteranului au cerut o amânare.
Scandalul în care este implicat militarul Temelie a izbucnit în primăvara anului 2013. O elevă de la Şcoala ”Vasile Cristoforeanu”, din Râmnicu Sărat, le-a povestit părinţilor că un bărbat care s-a recomandat a fi profesor de sport s-a dezbrăcat în faţa ei iar totul s-ar fi întâmplat într-una dintre clase, cu câteva minute înainte de începerea orelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here