În urma audierilor, în această noapte, tânăra conducătoare auto, care a acrosat cu mașina un polițist aflat pe motocicletă în urmărirea autoturismului, a intrat în arestul IPJ Buzău.

„Șoferița de 32 de ani a fost reținută pentru 24 de ore pentru săvârșirea infracțiunilor de tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului fără încuviințarea Poliției” , anunță Biroul de Presă al IPJ.

Detalii incredibile au iesit la iveală în urma evenimentului produs în această seară, pe Calea Eroilor, accident în urma căruia un polițist a fost ușor rănit, după ce a fost acroșat de o mașină, în timp ce se afla pe motocicletă. După ce a fost acroșat, polițistul a ricoșat într-un taxi, motocicleta luând foc.

În fapt, polițistul se afla în urmărirea mașinii care a acroșat motocicleta, autoturism la volanul căruia se afla o șoferiță. După accident, conducătoarea auto a fugit de la locul faptei, fiind prinsă de colegii polițistului, într-o benzinărie de la ieșire din oraș, spre Ploiești.20200819 195744Înainte de a fi stabilite toate detaliile, Biroul de Presă al IPJ a venit cu câteva detalii despre dinamica accidentului:

„Din primele date de la fața locului, în timp ce conducea un autoturism pe bulevardul Unirii din municipiu, pe sensul de mers Buzău spre Ploiești, o șoferiță de 32 de ani din Berca, ar fi intenționat schimbarea direcției de deplasare, împrejurare în care a acroșat un motociclist de 29 de ani, din Buzău, care se deplasa în același sens. În urma impactului motocicleta a ricoșat într-un alt autoturism și a luat foc.

Accidentul s-a soldat cu rănirea motociclistului în vârstă de 29 de ani, care a fost preluat de ambulanță pentru îngrijiri medicale.

În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here