Tânăra de 32 de ani, acuzată că a lovit intenționat cu mașina un polițist aflat în urmărirea sa pe motocicletă, rămâne în arest. Magistrații Curții de Apel Ploiești au respins contestația sa la măsura de arest prventiv pe o perioadă de 30 de zile, astfel că șoferița nu va putea fi eliberată. 

Reamintim că, în seara zilei de 20 august, un polițist buzoian, în timp ce se afla cu motocicleta în urmărirea unui autoturism condus de femeia în vârstă de 32 de ani, a fost acroșat de mașină, pe Calea Eroilor din municipiul Buzău. Motocicleta a ricoșat într-un taxi și a luat foc instantaneu, polițistul având, însă, prezența de spirit să se arunce înainte de impact și să scape doar cu o fractură la mâna dreaptă. Șoferița a părăsit locul accidentului, fiind prinsă după câteva minute, pe DN1 B, în apropiere de intersecția cu Dealul Viei. 

A doua zi, după ce a fost reținută, conducătoarea auto, cercetată pentru infracțiunea de tentativă de omor sub forma ultrajului și părăsirea locului accidentului, a primit mandat de arestare pe o perioadă de 30 de zile. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here