bobocȘcoala de Aplicație pentru Forțele Aeriene „Aurel Vlaicu” de la Boboc organizează spectacolul pe cer denumit “Bobas”. Astfel, sâmbătă 6 iunie, buzoienii pot admira, pe aerodromul din localitate un miting aviatic de exceptie. “Bobas 2015” este o activitate a aviatorilor români care se pregătesc în unitatea de la Boboc. Concomitent cu demonstratia aeriană se va organiza și Ziua Porților Deschise.
Evenimentul va începe la ora 09.30, intrarea este liberă. La spectacolul aviatic vor putea fi urmarite evolutii cu aeronave apartinand Fortelor Aeriene Române (MIG 21 LANCER, C-27J SPARTAN, C-130 HERCULES, IAR-330, IAR-99, IAR-316B, YAK-52).
Pilotii militari vor fi acompaniati de așii acrobati și parasutistii de la Aeroclubul Romaniei, Iacarii Acrobati, Regional Air Services si altii.
Spectacolul va fi completat de un mare numar de avioane ultrausoare de diferite tipuri, motoparapante, aeromodele, un balon cu aer cald si o expozitie statică de tehnică militară.
Pentru a participa cât mai mulţi buzoieni la evenimentul aviatic, unitatea de la Boboc pune la dispoziție mai multe autocare, care vor pleca de la Catedrala „Sfântul Sava” din municipiu, la ora 09:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here