Astăzi, la Consiliul Judeţean, Moş Nicolae i-a aşteptat pe cei mici cu cadouri, dar şi cu un spectacol de teatru cu baloane de săpun „Fetiţa cu chibrituri”. Copilaşii au fost extrem de încântaţi atât de piesa de teatru, cât şi de darurile primite de la reprezentanţii Consiliului Judeţean, trimişii lui Moş Nicolae.

Sala mare a Consiliului Judeţean a fost arhiplină astăzi de copii veniţi să se bucure de darul pregătit de preşedintele Petre Emanoil Neagu. Este vorba un spectacol de teatru cu baloane de săpun „Fetita cu chibrituri” dar şi multe dulciuri trimise de Mos Nicolae special pentru ei.

„Astazi, la Consiliul Judetean, Mos Nicolae i-a asteptat pe cei mici cu cadouri, dar si cu un spectacol de teatru cu baloane de sapun „Fetita cu chibrituri”.
La multi ani tuturor sarbatoritilor de astazi! Sfantul Ierarh Nicolae sa va aduca sanatate, bucurii si momente de neuitat alaturi de persoanele dragi!”, a scris pe pagina sa de socialuzare Petre Emanoil Neagu, presedintele CJ Buzau.

Copiii s-au distrat şi au urmărit cu mare atenţie spectacolul care a avut astăzi două reprezentaţii. Piesa a fost pusă în scenă de tineri actori din Bucureşti, cu sprijinul Teatrului „George Ciprian”.

Surpriza de astăzi a deschis seria evenimentelor organizate de Consiliul Judeţean cu ocazia Sărbătorilor de iarnă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here