mascati
Scandal de proporții în localitatea Smeeni. Potrivit Poliției, conflictul a avut loc în noaptea zilei de 29 noiembrie, în discoteca din localitate.
Oamenii legii au intrat pe fir după ce au fost sesizați de către o femeie din comuna Smeeni cu privire la faptul că soţul său a fost lovit de mai multe persoane la un bar din localitatea de domiciliu.
Poliţiştii au intervenit în zona indicată şi au constatat că incidentul a avut loc la discotecă, unde soţul femeii respective, în vârstă de 33 de ani, împreună cu alte patru persoane, ar fi provocat scandal şi ar fi lovit un bodyguard din cadrul discotecii.
Din primele verificări efectuate de poliţişti a rezultat că, după ce ar fi consumat băuturi alcoolice la un bar din Smeeni, localnicul de 33 de ani, trei fraţi ai săi, cu vârste între 29 şi 35 de ani şi un consătean de 23 de ani au mers la discotecă, însă pentru că era clar pentru oricine că se află în stare de ebrietate, nu li s-a permis accesul de către administratorul unităţii.
Pe acest fond, între cei cinci şi doi bodyguarzi ai discotecii a izbucnit un conflict, iar localnicii ar fi început să-i lovească pe cei doi care, la rândul lor, ar fi ripostat.
Întrucât cei cinci bărbaţi din comuna Smeeni se manifestau violent şi la sosirea patrulei de poliţie şi nu s-au conformat avertizărilor de încetare a scandalului, poliţiştii au folosit iniţial spray-urile cu gaz iritant lacrimogen, după care unul dintre poliţişti a procedat la folosirea regulamentară a armamentului din dotare, trăgând în plan vertical.
Pentru prevenirea oricăror altor incidente, la faţa locului a intervenit şi o grupă a Serviciului pentru Acţiuni Speciale.
Cei cinci bărbaţi, cu vârste între 23 şi 35 de ani au fost conduşi la sediul Secţiei 13 poliţie rurală Smeeni, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tulburarea ordinii şi liniştii publice” şi „lovire sau alte violenţe”.
Poliţiştii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore împotriva celor cinci localnici şi continuă cercetările.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here