accident Vrancea
Starea răniţilor în accidentul produs, duminică noapte, pe E 85, la ieşirea din Râmnicu Sărat spre Focşani, internaţi în trei spitale din Capitală, este staţionară, în timp ce antrenorul echipei, Aurel Iancu, este în Secţia de Terapie Intensivă a Spitalului „Sf. Pantelimon”.
Trei dintre răniţi sunt internaţi la Spitalul de Urgenţă Floreasca, doi fiind în Secţia de Ortopedie, cu fracturi, iar unul la Chirugie cu suspiciune de fractură de bază craniană. Pacienţii sunt conştienţi şi cooperanţi.
Antrenorul echipei, Aurel Iancu, rănit şi el în accidentul de duminică noapte, este internat la Spitalul „Sf Pantelimon”, în Secţia de Terapie Intensivă.
„I-a fost montat un guler cervical, Este în Terapie Intensivă, conştient”, a declarat managerul Spitalului „Sf Pantelimon”, Gheorghe Popescu. Un alt pacient, şoferul microbuzului peste care s-a răsturnat autocamionul cu cherestea, este la Spitalul „Bagdasar Arseni” cu traumatism la coloana vertebrală.
În Spitalul Județean mai e un singur pacient în uma tragediei de duminică noapte, de pe DN 2 E 85, în persoana lui Adrian Ionescu. El este buzoian și are 20 de ani, starea sa fiind stabilă.
Accidentul s-a produs, duminică noapte, pe DN 2 (E 85), la ieşirea din Râmnicu Sărat spre Focşani, după ce un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat peste un microbuz.
Ocupanţii microbuzului implicat în accidentul din judeţul Buzău şi soldat cu trei morţi şi 11 răniţi sunt handbalişti la CSU Târgovişte, sportivii decedaţi având vârste între 19 şi 25 de ani. Cei trei jucători care au murit în județul Buzău sunt Robert Bucă, de 19 ani, Daniel Manda, de 25 de ani, şi Ion Daniel Bîrloagă, în vârstă de 20 de ani. Cei trei se aflau pe bancheta din spate a microbuzului peste care s-a răsturnat camionul plin cu lemne, rămânând încarceraţi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here