Astăzi, în prima zi a campaniei electorale, la Sala Mare a Consiliului Județean, în condiții stricte de protecție împotriva răspândirii COVID, PSD Buzău și-a lansat candidații la alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. 

Evenimentul a fost coordonat de liderul PSD, Marcel Ciolacu, cel care deschide lista de candidați la Camera Deputaților. Pe scenă au mai fost prezenți președintele Consiliului Județean, Petre Emanoil Neagu, primarul municipiului Buzău, Constantin Toma, primarul municipiului Rm. Sărat, Sorin Cârjan și purtătorul de cuvânt al PSD, parlamentarul Lucian Romașcanu, primul pe lista de candidați la Senat. 

Ceilalți candidați au asistat la eveniment pe holurile sălii și într-o altă încăpere a Consiliului Județean, unde au fost montate monitoare pe care erau transmise imagini din sală. În Sala Mare au mai avut acces doar jurnaliștii, într-un număr limitat. 

Președintele PSD, deputatul Marcel Ciolacu, a declarat că organizația județeană vine cu cea mai puternică echipă la Buzău și că viitorii parlamentari social-democrați vor continua politica de dezvoltare a județului.

Președintele Camerei Deputaților a criticat dur Guvernul pentru că „se încăpățânează să organizeze alegerile”, în ciuda evoluției alarmante a îmbolnăvirilor de COVID. Marcel Ciolacu a mai declarat că școlile nu ar trebui închise și că politica actuală de combatere împotriva SARS-COV2 va duce la o situație și mai gravă. Ciolacu este convins că, după alegeri, PSD va putea forma o majoritate parlamentară pentru a forma un guvern. 

Iată lista de candidați PSD Buzău: 

SENAT

1. ROMAȘCANU LUCIAN

2. SBÎRNEA LILIANA

3. PALCĂU DANIELA

4. BUȘCU ALEXANDRU

5. GHEORGHIU OANA RAMONA CĂTĂLINA

CAMERA DEPUTAȚILOR

1. CIOLACU ION MARCEL

2. CRISTEA ANDI LUCIAN

3. LUNGU ROMEO DANIEL

4. ȚEPELUȘ LAURENȚIU CRISTINEL

5. DAMIAN CLAUDIU CONSTANTIN

6. MATACHE OANA

7. CEPARU FLORIN

8. BOGDAN ION

9. STANCIU COSTIN

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here