În plină pandemie, când autoritățile centrale au decis închiderea cabinetelor medicale stomatologice, un dentist buzoian a decis să își deschidă ușile cabinetului pentru polițiștii și militarii din stradă. Asta după ce s-a asigurat că materialele de protecție îi sunt suficiente, și după ce a montat sisteme de dezinfectare așa cum cer manualele de igienă.

Medicul stomatolog Bogdan Marin a demonstrat încă o dată, dacă mai era cazul, că nu poate sta departe de cabinet, nici măcar în timpul pandemiei de COVID 19. Cu un stoc considerabil de materiale de protecție și dezinfectanți, dentistul buzoian a decis să deschidă ușile unuia dintre cabinetele de care se ocupă în comuna Mărăcineni.

Cabinetul stomatologic este dezinfectat după fiecare pacient, este dotat cu toate materialele de protecție necesare, chiar și cu o instalație de dezinfectare care pornește de fiecare dată când o persoană intră și iese din cabinet. Asta pentru ca atât medicul, cât și pacienții să fie în siguranță.

Medicul stomatolog Bogdan Marin își pune, în această perioadă, experiența în slujba medicilor urgentiști, polițiștilor, militarilor și jandarmilor care se află în aceste zile în stradă, însă cu certitudine nu va putea refuza un pacient care ar putea apela la el pentru o urgență.

Medicul stomatolog Bogdan Marin este recunoscut în Buzău ca dentistul copiilor, după ce, împreună cu o echipă din Spitalul Județean, a fost implicat într-un proiect de tratare gratuită a copiilor cu probleme grave de sănătate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here