radar
Un sucevean de 40 de ani a fost prins de polițiștii de la Serviciul Rutier conducând pe Șoseaua Nordului cu o viteză cu mult peste cea permisă în acea zona, mai exact cu 122 km la oră. Pentru asta, de sărbători, suceveanul va fi pieton. Și alți șoferi vitezomani au fost amendați în ultimele ore și sancționați cu reținerea permiselor de conducere, însă nici pietonii nu au fost iertați de oamenii legii, fiind amendați dacă s-au angajat în traversarea neregulamentară a drumurilor publice.
Tot în ultimele zile, polițiștii rutieri au întocmit un dosar penal după ce au depistat în trafic pe raza localității Puiești un râmnicean aflat la volanul unui autoturism deși avea o concentrație alcoolică de 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat. În vederea stabilirii alcoolemiei bărbatul a fost condus la o unitate spitalicească pentru recoltare de probe biologice de sânge.

”Pentru evitarea implicării în evenimente rutiere recomandăm tuturor conducătorilor de autovehicule să circule cu viteză adaptată la condiţiile meteorologice, să adopte o manieră preventivă de condus, să respecte regulile de circulaţie și pe ceilalți participanți la trafic.
Având în vedere faptul că este posibil ca partea carosabilă să fie umedă ori acoperită de zăpadă sau polei, conducătorii de autovehicule sunt sfătuiţi să circule, atât în localităţi cât şi în afara acestora, cu o viteză care să permită oprirea în siguranţă deoarece distanţa de frânare în astfel de condiţii este mult mai mare,” transmit polițiștii buzoieni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here