tigari_contrabanda

Polițiștii buzoieni au pus bețe în roate încă unui individ care avea de gând să vândă țigări la negru. Individul a fost ”mirosit” în trafic de polițiști, tras pe dreapta și luat la întrebări. Acum, el este cercetat nu pentru una ci pentru mai multe infracțiuni.

Individul, un sucevean de 27 de ani, a fost oprit în trafic pentru control, pe raza municipiului Rm.Sărat. Din verificări, a reieșit că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce, iar în urma controlului, în autoturism și în portbagaj, polițiștii au descoperit 75.000 de țigarete fără banderole fiscale.
Țigaretele, în valoare de aproximativ 37.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat.
”Pe numele celui în cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de deținere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 țigarete. Acesta este cercetat și pentru conducerea unui autovehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce, faptă prevăzută și pedepsită de Codul Penal”, se arată în comunicatul remis de IPJ Buzău.
Tânărul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rm.Sărat.
Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infrcaționale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here