contrabanda_tigari

Suceveanca de 41 de ani prinsă în trafic de polițiștii buzoieni deși nu avea permis de conducere, și mai mult, avea mașina burdușită cu țigări de contrabandă a fost miercuri la audieri în fața procurorilor iar în urma investigațiilor oamenii legii au decis ca aceasta să fie pusă sub control judiciar. Femeia este autoarea a nu mai puțin de trei infracțiuni după ce a fost prinsă cu tutunul ce urma să fie vândut la negru, conducea deși avea permisul suspendat, și peste toate acestea, inițial, nu a vrut să dea polițiștilor datele sale de identitate după care i-a mințit pe oamenii legii dându-le datele surorii sale.

Reamintim, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au depistat în trafic o femeie care conducea autoturismul deşi avea permisul suspendat şi care a menţionat date de identitate false. În urma controlului, în autoturism poliţiştii au descoperit 100.000 de ţigarete de contrabandă.

La data de 25 august a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au oprit pentru control, pe raza localităţii Poşta Câlnău, un autoturism condus de o femeie, de 41 de ani, din Suceava.

În urma solicitării poliţiştilor, aceasta a refuzat să prezinte documentele de identitate şi a menţionat date de identitate false.

Din verificări, a reieşit că femeia avea suspendat dreptul de a conduce, iar în urma controlului, în autoturism şi în portbagaj, poliţiştii au descoperit 100.000 de ţigarete, fără banderole fiscale.

Ţigaretele, în valoare de aproximativ 42.000 de lei, au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul folosit la transportul acestora a fost indisponibilizat.

Pe numele celei în cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunii de deţinere de către orice persoană în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării, fără a fi marcate sau marcate necorespunzător ori cu marcaje false, peste limita a 10.000 ţigarete.

Aceasta este cercetată şi pentru conducerea unui autovehicul având suspendată exercitarea dreptului de a conduce şi fals privind identitatea, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here