Suporterii buzoieni au posibilitatea de a fi alături echipei de handbal feminin din cadrul Sport Club Municipal Gloria Buzău la meciul pe care formaţia noastră îl va disputa sâmbătă, 13 ianuarie, în Sala Sporturilor din Constanţa, în compania clubului Neptun din localitate.

Pentru cea mai importantă deplasare a sezonului, SCM Gloria Buzău va beneficia de o sponsorizare care constă în deplasarea gratuită a tuturor susţinătorilor echipei buzoiene care doresc să asiste la întâlnirea cu CSU Neptun Constanţa, meci programat în cadrul etapei a XVI-a, a Diviziei A la handbal feminin.

Ora plecării spre Constanţa va fi stabilită în curând, în funcţie de ora la care va fi programată întâlnirea dintre SCM Gloria Buzău şi CSU Neptun Constanţa. Pentru a efectua deplasarea, suporterii buzoieni trebuie să se prezinte cu un act de identitate la sediul ARENA BUZOIANĂ, aflat la parter, în incinta Sălii Sporturilor „Romeo Iamandi” din Buzău, în următorul interval orar: 11:00-17:00, de luni, 8 ianuarie, până joi, 11 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here