galerie petrolul fulareAseară, în jurul orei 23.00 un apel la 112 sesiza faptul că o persoană a fost agresată într-un bar din Buzău de către şase tineri. Imediat după primirea apelului, la faţa locului au fost direcţionate două patrule de siguranţă publică şi două echipe ale Serviciului de Intervenţie Rapidă, care au reuşit să prindă la scurt timp şase tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 28 de ani, unul domiciliat în Bucureşti, iar ceilalţi în judeţul Prahova.

Cei şase au fost conduşi la sediul Poliţiei municipiului Buzău, unde au fost preluaţi de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale.

Din primele cercetări a rezultat că, în jurul orei 20.00, tinerii au sosit în Buzău ca susţinători ai formației Petrolul Ploiești. Întrucât aveau interdicţie de a pătrunde pe stadioane, s-au deplasat la un bar şi au urmărit meciul la televizor, iar în jurul orei 22.30 au încercat să părăsească localul fără a achita contravaloarea consumaţiei, în sumă de 220 de lei.

În momentul în care administratorul şi doi agenţi de pază ai unei firme ce asigura paza localului le-au solicitat să plătească, s-au manifestat zgomotos, iar unul dintre ei – un tânăr de 25 de ani, din Ploieşti – l-a lovit cu o sticlă pe un agent de pază, provocându-i leziuni la nivelul antebraţului drept. Victima a fost internată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Buzău.

Poliţiştii i-au sancţionat contravenţional pe cei şase tineri, cu amenzi în valoare totală de 7.800 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, şi au întocmit dosar penal pe numele tânărului de 25 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe. Încadrarea juridică a faptei urmează a fi definitivată în funcţie de numărul zilelor de îngrijiri medicale necesare victimei pentru vindecare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here