vamesSurpriza astazi la sediul PDL Buzau. In plin scandal al arestarilor personalului vamal, un vames in uniforma a iesit astazi de pe usa biroului Secretarului General al PDL Buzau, aceeasi usa pe care,  dupa cateva minute si-a facut aparitia si deputatul Cezar Preda.

Intrebat in timpul conferintei de presa despre prezenta unui angajat al Vamii in sediul PDL, deputatul Cezar Preda a declarat ca nu are cunostinta de asa ceva: “Habar nu am. Om fi primit ceva din strainatate si o fi venit sa anunte. Nu stiu, habar nu am.  ” a precizat deputatul Cezar Preda.

Contactata telefonic pentru a preciza daca angajatii Vamii Buzau au in atributii anuntarea eventualelor expeditii externe, sefa Biroului Vamal Buzau, Marilena Enescu a facut urmatoarele precizari: “Sub nici o forma, angajatii nostri nu merg sa anunte asa ceva”.

Dupa ce a efectuat verificarile de rigoare, sefa Biroului Vamal Buzau a venit cu cateva precizari menite sa clarifice situatia angajatului surprins in incinta sediului PDL Buzau.

“Angajatul respectiv, pe care l-am identificat din imagini, a fost prezent astazi in sediul PDL Buzau. In baza unui ordin de serviciu el efectua niste verificari ce vizau doua persoane din Republica Moldova care sunt suspectate de trafic de tigari. In urma cercetarilor, s-a ajuns la concluzia ca acestea ar locui exact in blocul din spatele sediului PDL Buzau.  Angajatul nostru mi-a explicat ca intrase in sediul partidului pentru a cere informatii  despre administratorul blocului respectiv care i-ar fi putut oferi relatii in cazul la care lucra” a precizat sefa Biroului Vamal Buzau, Marilena Enescu.

Ramane de vazut daca cercetarea se va finaliza iar persoanele suspectate de trafic cu tigari vor fi identificate in blocul din spatele sediului PDL. Pana atunci, pentru a nu pune in pericol o ancheta “de proportii”,  Jurnalul de Buzau va publica fotografia angajatului prezent in sediul PDL cu protejarea identitatii.

Ciprian STERIAN

[audio:http://jurnaluldebuzau.ro/wp-content/uploads/2011/02/Cezar-PREDA4.mp3|titles=Cezar PREDA]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here