Consiliul Judeţean şi-a făcut o tradiţie ca, în perioada Sărbătorilor de iarnă, să facă daruri dulci copiilor din judeţ.

Anul acesta, primul loc în care va poposi Moş Nicolae, însoţit de ajutoarele sale de la Consiliul Judeţean este staţiunea Sărata Monteoru.

Întâlnirea cu cei mici se va produce pe 5 decembrie, la ora 18, în parcul din staţiune.

În mod sigur, Moş Nicolae va avea sacul plin cu daruri şi-i va ruga pe colaboratorii săi de la Consiliul Judeţean şi de la primăria Merei să le împartă copiilor prezenţi.

Joi, 6 decembrie, copiii din Buzău sunt aşteptaţi la sala mare a Consiliului Judeţean, unde li s-a pregătit un spectacol deosebit.

În premieră, alaiul lui Moş Crăciun va poposi şi în oraşul Pătârlagele, unde sunt aşteptaţi toţi copiii din satele apropiate.

În zilele următoare, din programul Moşului mai fac parte şi ceremonia de premiere a olimpicilor buzoieni, dar şi vizite la copiii din Spitalul Judeţean şi din centrele de plasament.

Pe 18 decembrie, moşul va poposi şi la Râmnicu Sărat, unde copiii îl aşteaptă cu sufletul la gură.

În dimineţile din 18, 19 şi 20 decembrie, copiii din Buzău vor putea participa la un mic dejun cu Moş Crăciun, în foaierul Teatrului Judeţean.

Tot pe 20 decembrie, în curtea Muzeului Judeţean, Moş Crăciun va oferi cadouri, un concert de colinde şi un frumos foc de artificii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here