Surse din rândul politicienilor susţin că este o chestiune de ore până când trimisul Guvernuluui în teritoriu va fi numit la Buzău.

Cel mai probabil, prefect de Buzau va fi încă o femeie, şi anume, Carmen Ichim, actualmente comisar-șef al Comisariatului Teritorial al Gărzii de Mediu Buzău.

Se pare că premierul Grindeanu a studiat deja CV-ul comisarului şef de la Garda de Mediu, iar Carmen Ichim ar urma să fie numită prin hotărâre de Guvern chuiar astăzi.

în cadrul sedintei de azi dupa amiaza a Executivului de la Palatul Victoria Pina astazi ,functia de prefect a fost ocupata subprefectul Sorin Gheorghe a preluat atribuțiile dupa suspendarea Aureliei Mitre, situație care a produs probleme, institutia fiind practic blocata , deoarece nu au putut fiorganizate ședințele comisiei de fond funciar, la care prefectul este președinte, iar subprefectul secre­tar.Ichim este de muta vreme comisar sef la Garda de Mediu Buzau si este ,evident functionar public,calitate fara de care n-ar fi putut sa aspire la cea mai inalta functie din Casa Alba

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here