O delegație politică buzoiană s-a întâlnit la Parlament cu reprezentanți ai conducerii centrale a PNL, pentru a-i propune co-președintei Alina Gorghiu o echipă care să-i conducă pe liberalii din Buzău. Conform unor surse parlamentare, delegația a fost formată din fostul senator PSD Ion Vasile, senatorul UNPR Constantin Popa, deputatul PSD Adrian Mocanu, senatorul PSD Victor Mocanu și Ovidiu Anghel, ultima oară candidat UNPR la Primăria Buzău, dar și inclus în sondajul PNL pentru aceeași funcție. Ei au promis că vor aduce rezultate electorale de excepție pentru PNL la Buzău, cerând funcția de președinte pentru primarul comunei Berca, Valeriu Marcu, finul lui Ion Vasile, iar Ovidiu Anghel să candideze la Primărie.

Informația nu ne-a putut fi confirmată de șefii liberali buzoieni, copreședintele Dorin Bădulescu declarând că nu are niciun comentariu de făcut, iar fostul copreședinte, deputatul Cezar Preda, spune că nu are cunoștință despre o asemenea chestiune: “Nu am cunoștință despre așa ceva, nu am fost întrebat de nimeni asupra acestei chestiuni, dar nu pot crede că așa ceva se poate întâmpla. Nu asta înseamnă noul Partid Național Liberal. Nu cred, nu pot să cred așa ceva, că cineva ar promite acestor oameni așa ceva” .

Contactat telefonic, senatorul Constantin Popa a spus: „Nu comentez această informație”. La rândul său, deputatul Adrian Mocanu a spus: „Sunt în județul Buzău, nici măcar nu am fost la București. Ieri am avut vot în Parlament și a fost și și președintele Iohannis. Nu am avut întâlnire cu nimeni de la PNL”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here