Potrivit unor precizări oficiale de ultimă oră, la nivelul județului Buzău a crescut simțitor numărul persoanelor aflate în izolare la domiciliu. Ieri, au fost raportate aproape 900 de buzoieni, în timp ce astăzi cifra a ajuns la peste 1.300.

”La data de 20 martie, în județul Buzău se află în carantină 56 de persoane, iar pentru alte 1338 de persoane a fost luată măsura izolării la domiciliu. Menționăm că mai există locuri disponibile pentru carantinarea persoanelor care vin din zone de risc, cu posibilitatea de extindere a capacității.” , informează Biroul de Presă al Prefecturii Buzău.

Sunt vești și cu privire la rezultatele testelor efectuate până acum.

”În ceea ce privește testarea pentru Coronavirus, menționăm că, până la această dată, tuturor persoanelor aflate în carantină le-au fost prelevate probe în vederea efectuării analizelor. În total, la nivelul județului, au fost făcute 105 teste pentru coronavirus, iar 98 de rezultate sunt negative, adică persoanele de la care au fost prelevate mostrele analizate nu sunt infectate cu COVID – 19, restul analizelor fiind în lucru.”

La nivelul județului Buzău, sunt confirmate două cazuri de îmbolnăvire până la această dată.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here