2051Teatrul „George Ciprian” din Buzău deschide stagiunea 2013 – 2014 în acest weekend, cu spectacolul „Fata din curcubeu” de Lia Bugnar având-o ca protagonistă pe Tania Popa, nominalizată la Premiul Uniter pentru cea mai bună actriţă. Actriţa Tania Popa este secondată în spectacol de Marian Hâncu, un tânăr şi talentat pianist.

„Fata din curcubeu” este un „one woman show” despre viaţa unei prostituate fără adăpost, care îşi practică meseria în sala cinematografului Curcubeu, unde clienţii şi filmele se amestecă, iar personajul ajunge să aştepte cu lunile un milionar care s-o scoată la lumină, cum se întâmpla în “Pretty Woman”.

O poveste tristă spusă cu mult umor, a unei vieţi în care singurele motive de bucurie rămân o pisică fără nume şi un vis despre o afacere cu o tonetă de îngheţată, unde copiii săraci nu vor trebui să plătească.

Tania Popa interacţionează cu publicul tot timpul piesei, adunând bani ‘pentru pisică’, vorbind despre filme, regizori şi actori, cântând cântece ruseşti şi dansând, într-o permanentă schimbare de registru.

Spectacolul „Fata din curcubeu” este programat duminică, de la ora 19.30, în sala de spectacole a Consiliului Judeţean. Preţul unui bilet este de 30 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here