Tragedie la Cernătești după ce un tânăr student s-a spânzurat în locuința părinților. Sătenii sunt șocați de gestul băiatului care era cunoscut ca fiind un tânăr cuminte ce urma să ajungă arhitect. Nenorocirea s-a produs noaptea trecută după ce tânărul ar fi avut o discuție aprinsă cu părinții.
Băiatul iși dorea să abandoneze studiile de la Facultatea de Arhitectură din Iași unde era student în anul 2 ca să plece la muncă în străinătate cu mai mulți prieteni.
Cu o zi înainte ar fi avut o discuție mai aprinsă cu părinții pe acest subiect.
Ei nu ar fi fost de acord ca tânărul să-și abandoneze studiile ca să plece în străinătate, pentru că ar fi făcut mari sacrificii ca să-i asigure traiul la facultate.
Nimeni nu s-a gândit însă că tânărul ar fi fost atât de marcat în urma acestor discuții și că va recurge la un astfel de gest.
Nenorocirea s-a consumat în timp ce băiatul ar fi fost singur acasă ,părinții fiind plecați la muncă.
Gândurile negre i-ar fi întunecat mintea și într-un moment de depresie s-a dus într-o magazie unde s-a spânzurat de o grindă.
Abia după lăsarea nopții băiatul de doar 21 de ani a fost găsit de părinți fără suflare. Era prea târziu ca victima să mai poată fi salvată.Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele în care s-a produs decesul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here