Un buzoian a scăpat ca prin minune de hoţi, care au fost la un pas să-l atace pentru a-l jefui, la lăsarea serii, în timp ce făcuse un popas pe E85 Bucureşti-Buzău, în apropierea pădurii Sineşti din judeţul Ialomiţa.

Tânărul, alături de familie, soţie şi copii, se întorcea din minivacanţa de 1 Mai şi se îndrepta spre Capitală. Bărbatul a oprit maşina într-o parcare, pentru o pauză de condus.

A avut o inspiraţie de moment şi nu a zăbovit prea mult, iar în momentul în care s-a urcat la volan, a văzut mai mulţi oameni ieşind din pădurea de pe marginea drumului care se îndreptau către maşina sa. A blocat uşile, iar înainte să pornească, unul dintre suspecţi s-a ghemuit în spatele maşinii.

Şoferul, Mihai Răzvan Moraru, care a şi postat întreaga poveste pe Facebook, a sunat la 112. Oamenii legii l-au asigurat că ştiu ce se întâmplă şi i-au spus că sigur are o roată înţepată. Aceste este modul de operare al hoţilor.

Când şoferul opreşte pentru a schimba roata, este atacat, iar din maşina se fură lucrurile de valoare. Mihai Răzvan Mororau a scăpat ca prin urechile acului de un atac şi a reuşit să ajungă în siguranţă într-o benzinărie din Voluntari, unde s-a întâlnit cu poliţiştii pe care îi alertase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here