Un tânăr din Buzău a fost reţinut de poliţişti după ce a înşelat mai multe persoane prin intermediul unui site de publicitate cu privire la închirierea unei vile din Azuga, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa remis, joi, AGERPRES.

Potrivit sursei citate, două persoane din judeţul Dâmboviţa au reclamat la Poliţie că în perioada sărbătorilor de iarnă au fost înşelate de tânărul în cauză.

”La data de 24 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au documentat activitatea infracţională a unui tânăr, de 21 de ani, din Buzău, bănuit de comiterea a două infracţiuni de înşelăciune. În sarcina acestuia s-a reţinut că, în luna decembrie a anului 2017, ar fi înşelat prin intermediul unui site de publicitate două persoane cu privire la închirierea unei vile din Azuga”, se arată în comunicatul IPJ Dâmboviţa.

Aceeaşi sursă precizează că tânărul este bănuit şi de alte înşelăciuni comise pe raza altor judeţe, cu acelaşi mod de operare. Prejudiciul cauzat este estimat la 30.000 de lei.

Cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând ca pe parcursul zilei de joi să fie prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Activităţile au beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul IGPR şi al politiştilor din cadrul IPJ Buzău

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here