Medicii buzoieni luptă să o țină în viață pe femeia de 31 de ani, lovită pe trecerea de pietoni de un șofer neatent, la primele ore ale dimineții. Pacienta este intubată și va fi transportată la Spitalul Floreasca din Capitală.

„Victima a accidentului rutier a fost transportată la U.P.U. în stare foarte gravă. Aceasta a suferit un politraumatism prin accident rutier, cu fractura de bazin, de gambă dreaptă, fractură occipitală, iar în acest moment este intubată. Medicii au hotărât transferul pacientei la Spitalul Floreasca din Capitală.”, transmite Adrian Zoican, șeful UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Buzău.

Reprezentanții Spitalului fac demersuri pentru a asigura transferul pacientei la București fie cu un elicopter SMURD, fie cu o ambulanță SAJ.

Miercuri dimineață, în jurul orei 06:00, buzoianca de 31 de ani mergea către serviciu în momentul în care a fost acroșată de o mașină pe trecerea de pietoni. Șoferul, un râmnicean în vârstă de 51 de ani, nu ar fi observat că femeia se angajase în traversare și a lovit-o în plin.

Accidentul s-a produs pe Aleea Industriilor, în apropiere de intersecția cu strada Hangarului. Poliția a deschis dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here