dispPe 21 mai, un bărbat din comuna Săpoca a sesizat poliţia dupa ce fiica sa, TUDOR LARISA în vârstă de 25 de ani a plecat, în ziua de 7 mai, de la domiciliul concubinului său din comuna Verneşti şi nu s-a mai întors. Din primele verificări efectuate de poliţişti imediat după primirea sesizării, a rezultat că tânăra a fost văzută ultima dată în ziua de 21 mai, pe raza satului Ciobănoaia, comuna Merei. TUDOR LARISA este cunoscută cu afecţiuni psihice, însă nu se află sub tratament medical. Tânăra a mai plecat de acasă şi de fiecare dată a fost depistată pe raza localităţilor limitrofe ori a revenit singură. La solicitarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, TUDOR LARISA a fost dată în urmărire la nivel naţional, iar poliţiştii continuă activităţile în vederea depistării ei.

Persoanele care deţin informaţii ce pot contribui la găsirea tinerei sunt rugate să anunţe imediat cea mai apropiată unitate de poliţie.

Semnalmente: 1,60 m. înălţime, ochi albaştri, păr blond, tuns scurt, drept, faţă ovală, ten deschis, fără semne particulare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here