Doi bărbați din Constanța au fost reținuți de procurorii DIICOT Buzău după ce au luat o prostituată de pe șoseaua de centură a orașului Constanța și au adus-o, forțat,  la Râmnicu Sărat, unde au obligat-o să-și vândă trupul, iar banii obținuți și i-au însușit. Indivizii de 24 si 40 de ani sunt acuzați de trafic de persoane.

Anchetatorii au stabilit că pe data de 30 iulie, în jurul orei 15.00, în timp ce se afla pe centura municipiului Constanţa, unde încerca să atragă clienți cu care să întrețină relații sexuale contra cost,  o tânăra de 30 de ani a fost luată împotriva voinţei sale de doi indivizi din municipiul Constanța și adusă cu o mașină la Râmnicu Sărat. Aici, tânăra a fost adăpostită la o pensiune, în scopul exploatării sexuale. Ulterior, femeia a fost transportată în zona unei staţii Peco din municipiul Râmnicu Sărat, unde a fost constrânsă să întreţină relaţii sexuale contra cost cu două persoane, în schimbul sumei de 100 lei, banii fiind însuşiţi de unul dintre răpitori. Aceiași anchetatori susțin că ieri în jurul orei 9.00, cele două persoane au transportat femeia în aceeaşi zonă ca şi în seara precedentă, în scopul exploatării sexuale, dar cu această ocazie victima a abordat un echipaj de poliţie ce se afla în patrulare, şi astfel a reuşit să scape din zona de control a celor care o răpiseră.

Cele două persoane urmează să fie prezentate joi Tribunalului Buzău cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here