Tânărul care în urmă cu câteva săptâmâni l-a acuzat pe ajutorul şefului de post din Cernăteşti că i-a vorbit urât şi chiar l-a lovit în sediul postului de poliţie, a fost reţinut pentru furtul unei biciclete.

„Reţinut pentru furt calificat, de poliţiştii Secţiei de poliţie rurală Beceni

La data de 21 martie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei de poliţie rurală Beceni, în urma activităţilor specifice desfăşurate, au identificat un tânăr în vârstă de 17 ani, din Cernăteşti, bănuit de furt calificat.
Fapta a fost sesizată Poliţiei la data de 20 martie a.c. de persoana vătămată, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din Zărneşti de Slănic.
Din cercetările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că în cursul nopţii de 16 spre 17 martie 2018 bănuitul, un tânăr în vârstă de 17 ani din Cernăteşti, ar fi sustras o bicicletă din curtea locuinţei persoanei vătămate şi ulterior ar fi provocat mai multe distrugeri la aceasta.
Prejudiciul estimat la valoarea de 800 de lei a fost recuperat şi predat persoanei vătămate.
Faţă de bănuit a fost dispusă măsura reţinerii pentru o perioadă de 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat”.
În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz”, se arată în comunicatul de presă remis de IPJ Buzău.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here