Andrei Muscalu, tânărul care a îngrozit o ţară întreagă după ce şi-a ucis unchiul, iar pe mătuşă a rănit-o grav a avut o viaţă destul de tumultoasă.

Părinţii săi s-au despărţit în urmă cu câţiva ani şi au părăsit Buzăul, iar Andrei a rămas în graja bunicilor materni, în casa de pe strada Dimitrie Cantemir din cartierul Titulescu. După ce aceştia s-au prăpădit, Andrei a rămas în grija mătuşii materne, în casa bunicilor.

Potrivit vecinilor, de doi ani, tânărul căzuse în patima drogurilor şi nu mai era de recunoscut. Nu avea un loc de muncă, era foarte retras, iar bani pentru droguri obţinea, de cele mai multe ori de la mătuşa şi unchiul cu care locuia.

Duminică seara, în jurul orei 18.30, tânărul a venit acasă, iar surse din rândul anchetatorilor spun că ar fi fost drogat. Mătusa sa i-a dus mâncarea în cameră, iar când a văzut că era dezordine a început să îl certe. Băiatul şi-a ieşit din fire şi a început să o lovească pe femeie. Soţul acesteia, speriat de ţipete, a intrat în cameră, moment în care a devenit ţinta agresorului. Tânărul a început să lovească cu un cuţit, apoi cu pumnii şi piciarele până când victima nu a mai mişcat. La scurt timp, bărbatul, Adrian Mocanu, fost colonel în armată, a decedat.

Femeia a fugit îngrozită la un vecin pentru a scăpa de furia tânărului care ar fi urmărit-o chiar şi pe stradă.

După crimă, tânărul a fugit în Parcul Crâng, unde a fost descoperit de un echipaj de jandarmi. Pentru fapta sa, tânărul Andrei Muscalu riscă să îşi petreacă următorii ani în spatele gratiilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here